translations.contactInfo
De Populier 12
6021 NC Budel

+31 (0)495 79 40 64
info@ehbocranendonck.nl

Postadres

Terug naar overzicht

Opleidingscursus Eerste Hulp

impression image

De meeste ongelukken gebeuren in en om het huis of werkplek.

Meestal valt het letsel na een ongelukje mee, maar soms zijn snelheid en kundig handelen van levensbelang. Zo’n situatie is erg stressvol, vooral als het slachtoffer een dierbare is. Met een diploma Eerste Hulp is er voldoende kennis om dergelijke situaties het hoofd te bieden.

impression image

EHBO vereniging Cranendonck streeft er naar om elk jaar (startend in de maand oktober) een opleidingscursus Eerste Hulp te organiseren, waarbij diverse situaties en letsels aan de orde komen. U leert onder andere waar u bij het verlenen van eerste hulp op moet letten en hoe u moet handelen. Uiteraard komt ook het reanimeren met gebruik van de automatische externe defibrillator (AED) aan bod. De cursus bestaat uit 12 lessen van 2 uur en wordt afgesloten met een examen volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. De kosten, incl. examen, cursusboekje en ander lesmateriaal bedragen circa € 190,00 .

Sommige zorgverzekeringen vergoeden overigens de kosten van onze cursus geheel of gedeeltelijk; het loont de moeite om hiernaar te informeren bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie?

Meer weten over EHBO Cranendonck?

Neem contact met ons op!

Contact opnemen

Anneloes Duisters
Secretaris

Vragen? Bel gerust! +31 (0)495 79 40 64